OM OSS

TELL Reklamebyrå har lang erfaring og bred kompetanse innen markedsføring og kommunikasjon. «What to TELL to whom, where, when and how» – er selve essensen i vårt arbeid. Vi hjelper deg å fylle ditt markedsføringsbehov med innhold som er både kreativt, målrettet og effektivt.

 

TELL består av: Gro Børresen (Kreativ leder) og Karl-Erik Diskerud (Prosjektleder). Vi sitter i et kreativt fellesskap med dyktige samarbeidspartnere innen filmproduksjon, tekst og grafisk design. Det gjør oss i stand til å også løse oppdrag som er store og komplekse.

team_image

Karl Erik Diskerud

Prosjektleder
team_image

Gro Børresen

Kreativ leder

Ditt Navn
E-post
Din melding

Ta kontakt

Vi holder til i Ingeniørgården i Gamlebyen, Fredrikstad. Bygningen ble oppført som stall og vognskjul i 1868, men brant ned noen år senere. I 1878 stod nytt teglbygg på plass som kontor og bolig for festningsingeniøren, og senere sykestue for døende soldater. På 1900-tallet ble huset brukt som offisersmesse for artilleristene. I dag kan man oppleve et kreativt miljø gjennommgående i hele bygget. Velkommen til oss!

Ta en tur innom!

Følg skilting «Gamlebyen» og ta første til venstre når du har passert vindelbroen. Straks vil du se Ingeniørgården på venstre hånd, mot vollgravene. Kjør inn porten, parker bilen og ta turen rundt hjørnet og opp i andre etasje. Her venter en god kopp varm kaffe.

Voldgaten 97,
1632 Gamle Fredrikstad

+ 47 911 94 490,
karl-erik@tellreklame.no